Románia: Marica a magyarok elleni játékával közel került az Arsenalhoz?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.07. 08:15
A vezető román sportportál, a prosport.ro arról ír aktuális vezércikkében, hogy a román labdarúgó-válogatott támadója, a magyarok ellen csapata első gólját szerző Ciprian Marica a tegnapi vb-selejtezőn mutatott teljesítményével közel került ahhoz, hogy Londonba szerződjön.

A prosport.ro szerint Marica jövője ügyében az elkövetkezendő napokban felgyorsulhatnak a tárgyalások, miután a jelenleg klub nélküli támadó tegnap a Magyarország elleni, 3–0-ra megnyert vb-selejtezőn kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A Schalkétól nyáron távozó csatár szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, és a gólja mellett is voltak lehetőségei.

A román oldal két londoni klubot említ meg a játékos kérői között, a West Ham Unitedet és az Arsenalt. Utóbbival kapcsolatban idézik is a futballista ügynökét, Ioan Becalit.

„Marica nagyon jó csatár, és szerzett már rutint a nyugat-európai labdarúgásban is. Természetes, hogy nagy klubok is figyelemmel kísérik a pályafutását. Közel állunk ahhoz, hogy az Arsenal labdarúgója legyen, de meg kell várnunk a jövő hetet” – fogalmazott a játékosügynök.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik