Conticabana: igazi vb-élmény a hátrányos helyzetű gyermekeknek is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.08. 19:49
null
A Nemzeti Sport Online csapata a harmadik helyen végzett a VIP tornán
Megnyitotta kapuit a brazíliai labdarúgó-világbajnokság hivatalos támogatója, a Continental által szervezett egyhetes focifesztivál a budapesti Millenárison.
A változatos családi programokat, exkluzív koncerteket és élő meccsközvetítéseket kínáló ContiCabana rendezvénysorozat célja, hogy elhozza hazánkba a brazíliai futball világbajnokság pezsgő, színes hangulatát. A ContiCabana programsorozatát VIP tornával vette kezdetét, a Színészválogatott, az Újságíró Válogatott, a Katasztrófavédelem, az ORFK-OBB, az MTVA, az MLSZ, a Nemzeti Sport Online, valamint a Continental csapatainak részvételével.

A torna a nagy múltra visszatekintő rangadóval, a színészek és újságírók csatájával indult, mely 6–6-os döntetlennel zárult. A viadalt végül az ORFK-OBB csapata nyerte meg az MTVA legyőzésével a fináléban, a bronzérmet pedig a Nemzeti Sport Online játékosai vehették át.


Középpontban a jótékonyság

„Az eseménysorozat kiemelt programja a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgálattal közösen szervezett jótékonysági futballtorna, amelyen állami gondozásban gyermekotthonokban, vagy családoknál élő, nehéz sorsú gyermekek csapatai mérkőznek egymással július 11-én, pénteken" – emelte ki Tar Géza, a Continental Hungaria Kft. marketingvezetője. A ContiCabana Gyermekotthonok Tornáján 12 intézményből több mint 120 gyermek húz futballcipőt a 10-14 és a 14-16 éves korosztályból. „A Continental célja, hogy bekapcsolódjon a nehéz sorsú gyermekek támogatásába. Ez a vállalat számára nem csupán társadalmi felelősségvállalás, hanem egy olyan küldetés, melyre a jövőben a korábbiaknál nagyobb hangsúlyt kívánunk fektetni." – jegyezte meg a gyermekotthonok tornája kapcsán Tar Géza.

Élmények és értékes díjak a gyerekeknek

Minden, a focitornán résztvevő gyerek névre szóló mezben lép majd pályára, és értékes Continental ajándékcsomaggal térhet haza. A torna fődíjaként pedig mindkét korosztály győztes csapatát a Continental a ContiCabana záró eseményén látja vendégül, ahol óriáskivetítőn, több ezer szurkolóval együtt nézhetik meg a világbajnokság döntőjét. A bajnokcsapatok itt vehetik majd át a trófeáikat is, a nap sztárfellépő zenekarának tagjaitól, és a torna fővédnökétől, Óberling József rendőr ezredestől, az ORFK Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetőjétől.
Változatos programok egész héten

A futball vb mérkőzései mellett a ContiCabana számtalan programmal, többek között kézműves foglalkozásokkal, gasztro pavilonnal, szépség szigettel, dínó kiállítással, karate bemutatóval, Copacabana brazil tánc show-val, katasztrófavédelmi bemutatóval, gumiszobrásszal és koktélbárral várja az érdeklődőket. A világ egyik legnagyobb gumiabroncsgyártója által rendezett focifesztiválon július 11-én, pénteken a Hooligans, július 12-én szombaton Charlie, július 13-án, a döntő napján pedig a Punnany Massif lép fel.

A Continental globális futball-támogató

A Continental a következő négy évben több rangos futballeseményt is szponzorál. Az Európai Labdarúgó Szövetséggel (UEFA) megkötött megállapodás értelmében a német gumiabroncsgyártó lesz a 2016-os franciaországi UEFA EURO 2016TM Európa-bajnokság hivatalos támogatója. Emellett a Continental 2018-ban az Oroszországban rendezendő FIFA World CupTM európai selejtezőin is támogatóként szerepel majd.

A július 8-13. között megrendezendő ContiCabana részletes programja a www.conticabana.hu oldalon érhető el.

A színészek és újságírók csatájával indult a bajnokság
A színészek és újságírók csatájával indult a bajnokság

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik