Az amcsik már készülnek: 17 ok, amiért utálhatod C. Ronaldót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.22. 18:22
A jenkik a portugálok legyőzésével biztossá tehetik továbbjutásukat, rá is feküdtek a lélektani hadviselésre.

Cristiano Ronaldo megosztó személyiség, lehet imádni vagy utálni, köztes állapot aligha van. De ma este az amerikaiak számára csak utóbbi játszhat, minden hazafinak lénye minden porcikájával gyűlölnie kell őt – kezdenek hangzatos felütéssel az MLS Soccernél, majd adtak 17 jó okot is erre, lássuk.

Nézzük, miért is lehet őt utálni az oldal szerint. Hangsúlyozzuk, az amerikaiak kissé szándékoltan sarkos meglátásai szerint.

1. Mert hencegő. Még ha nem is tudná mindenki, hogy szupermodell barátnője van, minden alkalommal figyelmeztet rá, még a reklámokban is.



2. Mert szó szerint számolja a góljait. A Bayern München ellen megdöntötte a BL-rekordot 15. szezonbeli góljával, amelyet sikerült egy picit túl komolyan vennie.



3. Mert ellenszenvesen ünnepel. Ez a legrosszabb tulajdonsága? Ezt például egy felkészülési mérkőzésen – tehát egy olyan összecsapáson, amelynek semmilyen tétje nincs – produkálta.



4. Mert megnyitotta a saját múzeumát. Az ajándéka a világ számára, hogy biztosan senki se felejtse el, mit tett ő egészen kissrác kora óta.



5. Mert vezetési képességei veszélyt jelentenek a társadalomra. Az amerikaiak nem is akarják tudni, milyen gyorsan ment 2009-ben, amikor ezt tette a Ferrarijával.



6. Mert minden látható ok nélkül feszítget. Ha a Bayern elleni gólöröm felkerült, az Atlético elleni sem maradhatott ki. Egy már megnyert mérkőzésen úgy örült a tizenegyesének, mintha a vb-finálét döntötte volna el.



7. Mert duzzog. Az egyik leghírhedtebb alakítása a 2012-es Aranylabda-gálán volt, amikor Lionel Messi kapta meg a díjat.



8. Mert dobálja magát. Mint például ezen az Elefántcsontpart elleni mérkőzésen is sikerült homorítania egy nagyot – az amerikai futballon szocializálódott társadalom pedig aligha tudja feldolgozni a színészkedést.



9. Mert kiállíttatta a legjobb haverját. Legalábbis a 2006-os vb előtt még ez volt a helyzet Rooney és Ronaldo esetében, egészen az angol–portugálig, ahol Cé piros lapot harcolt ki akkori manchesteri csapattársának. De ezt sikerült megtetéznie egy cinkos kis kacsintással is.



10. Mert zaklatja a bírót. Ez pedig megint egy olyan dolog, amelyet az amerikaiak nehezen tolerálnak, hiszen náluk a spori majdhogynem sérthetetlen, még egy rossz beszólásért is büntetéseket (technikai hiba, yardveszteség) járnak, így pedig megtanulják tisztelni a sípos embert.



11. Mert nem pályára illő módon viselkedik. Például úgy érzi, hogy szét kell tárnia szélesre a lábait minden szabadrúgás előtt.



12. Mert sohasem felejtjük el Parist. Korábban ugyanis romantikus liezon volt Paris Hilton és Cristiano Ronaldo között.



13. Mert egy másoló. Ott volt a Manchester United, majd a Real Madrid, aztán saját fehérneműt dobott ki. Bármit, hogy olyan legyen, mint David Beckham.



14. Mert alázza az ellenfeleket. Más ok legalábbis nincs arra, hogy háttal passzoljon valaki a védőjével szemben.



15. Mert mindenki féltékeny rá. Legalábbis ezt gondolja ő. „Gazdag vagyok, jó képű, kiváló játékos és az emberek irigyek rám." Bár később ezért elnézést kért.



16. Mert még Sepp Blatter is kigúnyolja. Tudod, hogy valamit rosszul csinálsz, ha még a FIFA elnöke is parodizál az Oxford egyetemen.



17. Mert képes erre. Mert legyünk őszinték, ha nem lenne ennyire jó játékos, akkor a kutya nem törődne vele, nemhogy ilyen listát csináljanak róla a meccs előtt. Az amerikaiak mindenesetre remélik, ezt megtartja Ghána ellen.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik