Vb 2010: Nem kellett volna hazaküldeni Anelkát - John Terry

Vágólapra másolva!
2010.06.20. 13:58
John Terry, az angol labdarúgó-válogatott védője elmondta, a „háromoroszlánosok" krízismegbeszélést tartanak a rossz világbajnoki kezdés miatt.

„Az egész Algéria elleni meccset átbeszéljük, hogy megtudjuk, mit csináltunk rosszul. Sajnos elég sok mindenről kell majd tárgyalnunk. Most mindenki nyíltan elmondhatja a problémáit, még ha ez rosszul is esik majd néhányunknak. Meg kell nyernünk a következő meccset, ezért rendeznünk kell a sorainkat" – mondta Terry, aki szerint Nicolas Anelkát nem kellett volna kizárni a francia csapatból.

„Anelka nagyszerű játékos, hiba volt hazaküldeni. Ha nálunk is így gondolkodnak, akkor elképzelhető, hogy a mai megbeszélésen tőlünk is hazaküldenek valakit – mondta viccesen Terry. – Korábban sok negatív dolgot olvastam Anelkáról, de amikor megérkezett a Chelsea-hez, rájöttem, hogy kiváló srác.”

Mint ismeretes, Fabio Capello csapata az Egyesült Államok elleni 1–1-es döntetlen után Algériát sem tudta legyőzni (0–0) a vb C-csoportjában, így Szlovénia ellen muszáj győzniük az angoloknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik