Vb 2010: Borzasztó látni a síró csapattársakat - Felipe Melo

Vágólapra másolva!
2010.07.02. 21:00
Síró játékostársakról számolt be a brazil öltözőből előkerülő Felipe Melo, aki előbb öngólt vétett, majd piros lapot kapott a péntek délutáni Hollandia–Brazília labdarúgó-vb-negyeddöntőn (2–1) Dél-Afrikában. A selecao játékosa bocsánatot kért a brazil szurkolóktól a kiesésért.

„Teljesen le vagyok sújtva, borzasztó volt látni, amint sírnak a játékostársaim az öltözőben. Bocsánatot kell kérnem a brazil szurkolóktól! Életem legnehezebb pillanata. Azt hittük, nyerünk. Ez az első vereségem a brazil válogatottal, egy olyan vereség, amibe nagyon nehéz belenyugodni. Egy–nulla után, a szünetig szerezhettünk volna még egy gólt. Megvan a magam felelőssége, de csapat vagyunk, azaz mindenki részes a vereségben. Mindenki követhet el hibákat" – mondta a brazil gól előtt gólpasszt adó, később két végzetes hibát elkövető Felipe Melo.

„Ketten mozdultunk ugyanarra a labdára, és az történt, ami történt... – tette hozzá könnyes szemmel Júlio César, a brazilok kapusa, felidézvén Felipe Melo öngólját, amellyel Hollandia egyenlített. – Erre az eredményre egyáltalán nem számítottunk. Egységesek voltunk, magabiztosak, és mégis... Ez a kisiklás nagyon hosszú ideig elkísér bennünket. Ilyen a futball. Most már csak egyre tudok gondolni: hogy minél előbb hazatérhessek, és viszontlássam a családomat, a feleségemet, a gyerekeimet. Kétezer-tizennégy (a brazíliai világbajnokság) egyelőre nem vigasztal. Hollandia és Brazília két nagy futballnemzet, ma csak az egyik csapata nyerhetett, sajnos nem a miénk volt az."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik