NS: „Az éjjel soha nem érhet véget!” című könyv az előfizetéshez!

Vágólapra másolva!
2016.11.01. 17:01
Élje át újra a nyári labdarúgó Eb legszebb pillanatait! Októberben megjelent „Az éjjel soha nem érhet véget!” című könyv, amely feleleveníti a magyar válogatott szereplését a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. Ha előfizet a Nemzeti Sportra negyedéves időtartamra, akkor ajándékba megkapja a kötetet!

A 208 oldalas, színes fotókkal illusztrált könyv nemcsak a magyar játékosokat és a meccseket mutatja be, hanem a sikeresen megvívott selejtezősorozatot is, illetve az egész Eb-re kitekintést nyújt. A G-ADAM Stúdió kiadásában megjelent kötet ára 4990 forint, de most ajándékba megkaphatja a könyvet, ha negyedévre előfizet a Nemzeti Sportra. Ne hagyja ki az alkalmat!


„A portugálok elleni, utolsó csoportmeccs után kattant be, hogy gazdaságilag is megérheti egy könyv megjelentetése, illetve ez a csapat is megérdemli a megemlékezést. Sose lehet tudni, mikor lesz legközelebb ilyen alkalom” – mondta a sajtótájékoztatón a kötetet szerkesztő Galambos Ádám.

A szerzők közül Somogyi Zsolt arról beszélt, hogy nagy élmény volt megírni ezt a könyvet. Elárulta, nem arra törekedtek, hogy az összes játékos azt mesélje el, mekkora élmény volt számukra belépni a stadionokba, inkább olyan sztorikra voltak kíváncsiak, amelyeket még a legvérmesebb szurkolók sem ismernek.

„Nemcsak a játékosok csöppentek bele valami olyasmibe, amit sosem tapasztaltak, hanem a szövetség is. Ez nagy kihívás volt” – mondta Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke, hozzátéve: jelentősen megnőtt az érdeklődés a nemzeti együttes iránt, amit az a rengeteg hazai és külföldi megkeresés is jelez, amelyekben aláírásokat, fotókat kérnek a szövetségtől.

Megjegyezte, rég fogyott el az összes jegy olyan gyorsan a válogatott hazai meccsére, mint az októberi, Svájc elleni esetében, ami szerinte annak a jele, hogy rég volt ennyire közel egymáshoz a csapat és a közönség.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik