Klasszikus magyar, háromszögű spanyol, őrült német – íme, az összes Eb-mez!

Egy kicsit több mint két hónap és útjára indul a labda a Stade de France-ban, azaz megkezdődik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság. A kontinenstorna tiszteletére szinte minden válogatott újraterveztette a nemzeti címerrel díszített szerelését, mi pedig most összeszedtük az összes mezt, amit láthatunk Franciaországban. Huszonnégy csapat, negyvennyolc mez, íme!

hirdetés

 

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

A magyar válogatott az Európa-bajnoki dresszeit csak a május 20-i felkészülési találkozón avatja fel. Az adidas, a válogatott sportszerszállítója még a decemberi sorsolás után arra buzdította a szurkolókat, hogy a két-két felkínált hazai, illetve idegenbeli dressz közül válasszák ki a tetszetősebbet. A voksolás eredményeként pedig a hosszanti hajszálcsíkokkal díszített trikók ellenében a sima meggypiros (mint hazai) és a sima fehér (a vendégként használt) nyert.


Melyik válogatotté az Európa-bajnokság legszebb meze?

Szavazok Eredmények Állása

Melyik válogatotté az Európa-bajnokság legrondább meze?

Szavazok Eredmények Állása
hirdetés
hirdetés

Tudtad?

A legnagyobb gól. Az 1988-as a döntőben a holland Marco van Basten egy keresztlabdát az ötös jobb sarka elől jobbal a túlsó felsőbe rakétázott, a világ egyik legjobb kapusa, a szovjet Rinat Daszajev fölött.

hirdetés
hirdetés
hirdetés