Hollandia: Hiddink hajlandó távozni, a lettek „döntenek”

Vágólapra másolva!
2014.11.07. 15:20
Guus Hiddink, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, ha az oranje a Lettország elleni Eb-selejtezőn sem szerez pontot, lemond.

„Ha vereséget szenvedünk a lettek elleni selejtezőn is, távozom, ez az egyetlen logikus lépés” – mondta a 2002-es világbajnokságon Dél-Korát az elődöntőig vezető Hiddink.Hiddink.

A holland válogatott jelenleg egy győzelemmel és két vereséggel az A-csoport harmadik helyén áll, hat ponttal lemaradva az éllovas Izland mögött. A hollandok november 12-én vb-nyolcaddöntőbeli ellenfelükkel, Mexikóval csapnak össze felkészülési meccsen, majd négy nappal később a letteket fogadják Eb-selejtezőn.

A 23 FŐS HOLLAND KERET
Kapusok:
Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Feyenoord)
Védők: Bruno Martins Indi (Porto), Ricardo van Rhijn (Ajax), Joël Veltman (Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Lazio), Gregory van der Wiel (PSG), Jetro Willems (PSV)
Középpályások: Ibrahim Afellay (Olympiakosz Pireusz), Daley Blind (Manchester United), Jordy Clasie (Feyenoord), Nigel de Jong (Milan), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV)
Támadók: Memphis Depay (PSV), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Manchester United), Quincy Promes (Szpartak Moszkva), Arjen Robben (Bayern München)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik