Felkészülés: Schweinsteiger még ellenünk sem játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.02. 09:04
A sérüléssel bajlódó Bastian Schweinsteiger regenerálódása jól halad, de a Magyarország elleni, júniusi 4-i felkészülési mérkőzésen még nem léphet pályára a vb-címvédő német labdarúgó-válogatottban.

Marcus Sorg, a német szakmai stáb tagja elmondta, hogy Schweinsteiger az Ukrajna elleni Eb-nyitányra (június 12.) fizikailag utoléri önmagát. Arról viszont majd Joachim Löw szövetségi kapitány dönt, hogy játéklehetőséget ad-e az MU légiósának, aki egész tavasszal sérült volt.

A német keret másik sérültje Mats Hummels. Az ő felépülése tovább tart, esetében még az is kérdőjeles, hogy Ukrajna ellen alkalmas lesz-e a játékra.

Sorg a szombati felkészülési meccsel kapcsolatban elmondta: a hangsúly az Eb-nyitányon van. Ettől függetlenül motivált, koncentrált német együttes lép pályára a magyarok elleni gelsenkircheni találkozón.

Az oddsokat tekintve természetesen a házigazda németek a szombati felkészülési mérkőzés toronymagas favoritjai. Amennyiben a magyarok a szlovákokhoz hasonló meglepetést szereznének, az jól fizetne a meglepetésre ráérző fogadóknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik