Edzősors: Megtisztelő, hogy rám is gondolnak a görögök - Détári

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.30. 07:02
Détári Lajos óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy a Görög Labdarúgó-szövetségben felvetődött a neve lehetséges szövetségi kapitányként.

„A nyáron valóban szóba került, hogy a görögök szövetségi kapitánya leszek, de végül csak a tárgyalásokig jutottunk – ismerte el Détári Lajos a vasárnapi Nemzeti Sportban. – Az, hogy most megint nincs kapitánya a válogatottjuknak, nem jelent semmit, számomra már az is óriási megtiszteltetés, hogy egyáltalán gondoltak rám. Tudom, Görögországban a mai napig tisztelnek, szeretnek, de több jelölt is van a posztra, ez így természetes.” Détári Lajos a vasárnapi Nemzeti Sportban. – Az, hogy most megint nincs kapitánya a válogatottjuknak, nem jelent semmit, számomra már az is óriási megtiszteltetés, hogy egyáltalán gondoltak rám. Tudom, Görögországban a mai napig tisztelnek, szeretnek, de több jelölt is van a posztra, ez így természetes.”

A posztra a hírek szerint hárman, Détárin kívül az olasz Giovanni Trapattoni és a német Christoph Daum pályáznak, de előfordulhat egy olyan eshetőség is, amely szerint az 51 esztendős magyar szakember másodedzőnek érkezne a görög válogatott mellé, segítve a rutinos Trapattoni munkáját.

A GÖRÖG SZÖVETSÉG SAJTÓFŐNÖKÉNEK REAKCIÓJÁT ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT VASÁRNAPI SZÁMÁBAN.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik