Eb 2016: „Mindenki tudja...” – Shaqiri a Gera-gól győzelméről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.15. 14:02
Mint ismert, az UEFA hivatalos szavazásán az internetezők Gera Zoltán Portugália elleni találatát választották a 2016-os Európa-bajnokság legszebb góljának. A döntés a nemzetközi reakciókat vizsgálva mély nyomott hagyott néhány szurkolóban, akik igazságtalannak érezték a magyar középpályás győzelmét. A svájci Blick megkérdezte Xherdan Shaqirit, mit gondol a végeredményről.

A Stoke City svájci válogatott támadója a Lengyelország elleni nyolcaddöntő hajrájában pazar gólt ollózott a tizenhatos vonaláról, de ez sem volt elég a torna legszebb gólja címhez. Sokak szerint ő érdemelte volna meg a győzelmet. De mi a játékos véleménye?Stoke City svájci válogatott támadója a Lengyelország elleni nyolcaddöntő hajrájában pazar gólt ollózott a tizenhatos vonaláról, de ez sem volt elég a torna legszebb gólja címhez. Sokak szerint ő érdemelte volna meg a győzelmet. De mi a játékos véleménye?

„Nem vagyok csalódott, amiért nem az én gólomat választották meg a legszebbnek. Mindenki tudja, hogy az enyém volt a torna leggyönyörűbb találata.”

„Talán minden magyar szavazott” – mondta Shaqiri arról, hogyan nyerhetett Gera csoportkörben lőtt gólja.

„Vannak dolgok, amelyeket jobb nem szavazással eldönteni" – reagált a Twitteren az eredményre egy mosoly kíséretében a Svájci Labdarúgó-szövetség.

 


 

A végére egy poén: próbálják megérteni, hogyan nem Shaqiri gólja lett az Eb legszebbje.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik