Eb 2016: Magyarországnak megint az maradt, hogy… – Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.08. 00:06
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs kifejezetten csalódott hangnemet ütött meg azt követően, hogy a nemzeti csapat 93. percben kapott gól után 1–1-re végzett Észak-Írországgal Európa-bajnoki selejtezőn.

„Nem leszek jó interjúalany most – mondta Dzsudzsák Balázs a meccset követően, ám mégis hosszabban beszélt érzelmeiről. – Nem akarok felesleges dolgokról beszélni, és tüzet szítani. A gól megvolt, a második félidőben jól játszott a csapat, a küzdéssel, akarással nem volt probléma. Voltak jó megoldásaink, mélységi megoldásaink, összességében büszke vagyok a csapatra.” Dzsudzsák Balázs a meccset követően, ám mégis hosszabban beszélt érzelmeiről. – Nem akarok felesleges dolgokról beszélni, és tüzet szítani. A gól megvolt, a második félidőben jól játszott a csapat, a küzdéssel, akarással nem volt probléma. Voltak jó megoldásaink, mélységi megoldásaink, összességében büszke vagyok a csapatra.”

[Az egyenlítő gólról:] „Hogy miért történt, hadd ne mondjak nagy szavakat, miért épp velünk. Szokták mondani, aki dolgozik, annak szerencséje van. Nos, mi küzdöttünk, csúsztunk-másztunk. Lehetett látni, az ellenfél sem csinált semmi különöset, csak rugdalták előre a labdát, és a végén lett belőle nekik egy pont. Próbálnék pozitív maradni, de ekkora lehetőséget elszalasztani… Arról beszélhetnénk, hogy ha otthon nyerünk Feröer ellen, felrobbanhatott volna a stadion, és ünnepelhettük volna, hogy hosszú idő után kijut valahova a válogatott. De Magyarországnak megint az maradt, hogy számolgatnunk, görcsölni kell, és nézni a többi eredményt…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik