Eb 2016: jönnek a mieink! Budaörs és Nyírbogát megérkezett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.13. 10:20
null
Budaörs és Nyírbogát megérkezett
Hétfő délelőtt szép lassan kezdik benépesíteni Bordeaux szállodáit a magyar szurkolók. Az elsők között érkezőkkel beszélgettünk is.

„Én budaörsi vagyok, a barátnőm nyírbogáti. Vasárnap késő este érkeztünk repülővel. Ez az utazás lesz idén a nyaralásunk. Az osztrákok elleni meccs után felfedezzük a környék borvidékét, majd az egyik történelmi kisvárosban kirándulunk tovább, onnan Marseille-be megyünk, aztán Saint-Tropez, Lyon, végül Párizs szerepel a programban. A sztrájkok miatt kissé aggódunk, mert Franciaországon belül vonattal terveztünk utazni” – beszélt az NSO-nak a tartalmas programról István.

„Hogy mire számítok a csapattól? Az osztrákok elleni meccstől tartok egy kicsit, de Izland legyőzésével és a portugálok elleni döntetlennel látok esélyt arra, hogy bekerüljünk a legjobb harmadikok közé, és így továbbjussunk” – tette hozzá a budaörsi drukker.

Egy másik szurkoló a fiával érkezett Oxfordból, mert Angliában élnek. Ők most csak a bordeaux-i meccsre érkeztek, de még az is lehet, hogy a marseille-i találkozóra is visszajönnek. Bízzunk benne, hogy a keddi mérkőzés megalapozza hozzá a kedvüket.

 

EURO 2016
AZ F-CSOPORT MENETRENDJE
Június 14.18.00Ausztria–MAGYARORSZÁGBordeaux, Matmut Atlantique
Június 14.21.00Portugália–IzlandSaint-Étienne, Stade Geoffroy-Guichard
Június 18.18.00Izland–MAGYARORSZÁGMarseille, Stade Vélodrome
Június 18.21.00Portugália–AusztriaPárizs, Parc des Princes
Június 22.18.00Izland–AusztriaSaint-Denis, Stade de France
Június 22.18.00MAGYARORSZÁG–PortugáliaLyon, Stade des Lumières

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik