Eb 2016: „Ez van…” – Pintér Attila zokon vette, hogy leírták, elfelejtették

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.07. 13:01
null
Pintér Attila, az északírek elleni, 2–1-es vereséggel végződött Eb-selejtezőn vezette tétmeccsen a válogatottat (Fotó: AFP)
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya elismerte, rosszulesett neki, hogy senki sem hívta el az Európa-bajnokságra, és nem gratuláltak neki a sikeres Európa-bajnoki szerepléshez.

A haon.hu gratulált Pintér Attilának, akinek vezetésével vágott neki az Európa-bajnoki selejtezősorozatnak a válogatott. A mezőkövesdi vezetőedzőnek nagyon jólesett az elismerés.

„Köszönöm, hogy legalább önöktől megkaptam azt, ami az enyém – mondta Pintér a haon.hu-nak. – A keret nyolcvan százalékával dolgoztam, talán csak Király Gábor, Kleinheisler László és Nagy Ádám nem volt a kezem alatt.”

„Sok hónappal ezelőtt, a csoportselejtező első fordulójában, az északírektől Budapesten elszenvedett vereség után leírtak, elfelejtettek. Erről csak annyit, hogy aki élt és mozgott, azt a szakembert vagy vezetőt kivitték Franciaországba, az Európa-bajnokság huszonnégyes döntőjére, engem senki sem hívott fel, tőlem senki sem kérdezte meg, hogy esetleg lenne-e kedvem velük tartani.”

Pintér Attila azonban túltette magát a történteken, és most már csak a Mezőkövesd sikereiért dolgozik.

Ez van… Gratulálok mindenkinek, én pedig nagyon jól érzem magam Mezőkövesden, ahol valamennyiünkre nagy feladat vár.”

Pintér Attila korábban az NSO Tv-nek elmondta, a magyar válogatott sikerei őt igazolják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik