Eb 2016: Diego Costa kidőlt, a Barca ifjonca a keretben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.05. 18:58
Combsérülés miatt nem léphet pályára a hétfői, Macedónia elleni első Európa-bajnoki selejtezőn Diego Costa, a spanyol labdarúgó-válogatott támadója, aki helyett Munir El Haddadit, a Barcelona fiatalját hívta be a keretbe Vicente del Bosque szövetségi kapitány.

A Chelsea játékosán a következő napokban Londonban tüzetes orvosi vizsgálatokat végeznek el, ezek után derül ki, hogy pontosan mennyit kell kihagynia.

A katalánok 19 éves csatára csütörtökön még Felcsúton lépett pályára, ahol a spanyol U21-es nemzeti együttes tagjaként 1–0-s győzelemnek örülhetett a magyar válogatott ellen.

A futballista azonban nem a Magyarországon, hanem a Barcelona első keretében nyújtott teljesítményével hívta fel magára Del Bosque figyelmét, hiszen az előszezon során négy gólt szerzett, majd az Elche elleni szezonnyitón is betalált. A korosztályos válogatottba Munir helyett Sandro Ramírez kapott meghívást Albert Celadestől.

A spanyolok hétfőn a macedónokat fogadják az Európa-bajnoki selejtezősorozat C-csoportjában. A mérkőzésre Valenciában kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik