Eb 2016: Courtois kinyomozott ezt-azt Dzsudzsák Balázsról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.24. 21:22
null
Thibaut Courtois talán éppen Dzsudzsákon töpreng? (Fotó: Reuters)
Nemcsak Marc Wilmots szövetségi kapitány, hanem néhány belga labdarúgó is beszélt pénteken a magyarok elleni vasárnapi Eb-nyolcaddöntőről – igaz, rövidebben, mint a régi dolgokról is szót ejtő szakvezető.

 

„Ismerem néhány játékosukat, láttam a góljaikat, tanulmányoztam a tizenegyeseiket. Dzsudzsákról is tudok ezt-azt, például hogy melyik a kedvenc sarka, de persze ettől még nem tekinthető előre lefutottnak támadó és kapus párharca” – mondta az Európa legkiválóbb hálóőrei között számon tartott Thibaut Courtois.

„Őszintén szólva nem sokat tudok a magyarokról – vallotta be ugyanakkor Radja Nainggolan, aki pénteken más okból került a belga címlapokra. – A lényeg, hogy minden erősségünket mozgósítva futballozzunk, úgy, ahogyan a legjobban szeretünk, mert ez esetben legyőzhetjük őket. Mondom, a mi szempontunkból ez a legfontosabb.”

„Azzal a céllal jöttünk, hogy bejussunk a döntőbe, és lehetőleg ott is győzzünk – fogalmazott az Eb-n eddig kevés játéklehetőséghez jutó Divock Origi. – Mindenki szeretne játszani, természetesen én is, de számomra az is öröm, hogy itt lehetek. A magyaroknak szervezett csapatuk van, rajtunk múlik, hogy sikerül-e megbontani őket. A képességeink mindenesetre megvannak hozzá.”

A Magyarország–Belgium Eb-nyolcaddöntőt vasárnap este 21 órától rendezik meg Toulouse-ban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik