Eb 2016: autogramot kért Roy Keane-től, mentő vitte el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.13. 14:08
Roy Keane, az ír labdarúgó-válogatott és az Aston Villa másodedzője ellen rendőrségi nyomozás indult, mert állítólag bántalmazott egy férfit.

Ha Írország, akkor újra Roy Keane. A kevésbé jó modoráról ismert korábbi Manchester United-csapatkapitány szerda este az ír labdarúgó-válogatott szállásául szolgáló dublini hotel előtt keveredett összetűzésbe egy férfivel, aki a nemrég megjelent könyvét szerette volna vele dedikáltatni.nemrég megjelent könyvét szerette volna vele dedikáltatni.

A heves természetű egykori labdarúgó állítólag bántalmazta a férfit, akihez mentőt kellett hívni a helyszínre, majd kórházban kellett szállítani. Roy Keane ellen annak ellenére is rendőrségi nyomozás indult, hogy a férfi nem jelentette fel.

Az Ír Labdarúgó-szövetség (FAI) még szerda este közleményt adott ki az esettel kapcsolatban, amelyből kiderül, hogy Keane hívta ki a rendőrséget.

„Mivel a médiában pontatlanul jelentek meg az incidens részletei, amely során egy férfi és Roy Keane különbözött össze, szeretnénk pontosítani az eseményeket: az esetet követően Keane maga értesítette a rendőrséget."

„A szövetségi kapitány, Martin O'Neill, illetve az FAI teljes mértékben tisztában van az esemény körülményeivel, és Roy Keane-t továbbra is maximális támogatásukról biztosítják."

A rendőrség jelenleg is vizsgálja a videofelvételeket. A Daily Mail angol napilap egyik forrása arról számolt be, hogy a résztvevők hamar elvesztették önuralmukat, és kicsúszott a kezükből az irányítás.

„Egy férfi Roy könyvét szerette volna aláíratni vele a hotel előtt. Azt hiszem, Roy nemet mondhatott neki, mert heves szóváltásba keveredtek. Hangosan üvöltöztek egymással, majd mentőautó érkezett a helyszínre, amely elvitte a férfit. Ezt követően kihívták a bárból a játékosokat, akik egy privát helységbe vonultak át. Mindenki erről az eseményről beszélt. Nem minden nap lát ilyet az ember."

Az ír labdarúgó-válogatott november 14-én Skócia legjobbjaival mérkőzik Glasgow-ban a 2016-os Európa-bajnoki selejtező keretében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik