Eb 2016: Aranylabda? Lemondhatok róla! – Griezmann

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.11. 13:24
Az Európa-bajnoki döntőt elveszítő francia labdarúgó-válogatott támadója, Antoine Griezmann elismerte, az Eb- és BL-győztes Cristiano Ronaldóval szemben aligha rúghat labdába a legrangosabb egyéni elismerésért folyó harcban.

A 25 esztendős támadó a legutóbbi szezonban 53 tétmérkőzésen 25 gólt szerzett az Atlético Madridban, míg az Európa-bajnokságon hat találattal gólkirály lett, ám az idény legfontosabb meccsein elpártolt tőle a szerencse.

Griezmann a Bajnokok Ligája fináléjában tizenegyest hibázott, és az Eb záró meccsén sem talált be – ráadásul mindkét döntőt Cristiano Ronaldo csapataival, a Real Madriddal és a portugál válogatottal szemben veszítette el. A francia futballista úgy véli, ezek után nincs esélye megkaparintania az Aranylabdát.

„Az Aranylabda? Cristiano nyeri meg. Szerettem volna elhódítani az Európa-bajnoki trófeát, akkor talán gondolhattam volna az Aranylabdára, de most már lemondhatok róla. Cristiano megnyerte a legfontosabb versenysorozatokat, ezért azt gondolom, ő kapja meg” – szögezte le az Európa-bajnokság aranycipőse.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik