Eb 2016: A magyarok kemények és jók voltak, mi idegesek – Koller

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.14. 20:25
Marcel Koller, az osztrák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Ausztria–Magyarország (0–2) Eb-csoportmérkőzés utáni nyilatkozatában dicsérte a mieinket, és elmondta: csapata túl idegesen futballozott.

„Jól kezdtünk, de ezt követően kiengedtük a kezünkből a mérkőzést, mivel felesleges hibák sorát követtük el. Sorra adtuk el a labdákat, ez pedig kiszívta az erőnket. Idegesen, hektikusan futballoztunk. A magyar csapat jó mérkőzést játszott, a keménységük pedig a futball része. Több nyugalomra lett volna szükségünk a labda járatásához. Emberhátrányban ez nem egyszerű. Idegesítő természetesen a vereség az első mérkőzésen, de össze kell szednünk magunkat. Meg kell próbálnunk megverni Portugáliát – de most már sokkal nagyobb nyomás nehezedik ránk” – értékelt Koller.Koller.

Aleksandar Dragovic nem értette, miért kapott másodszor is sárga lapot a mérkőzésen.

„A második sárga lapom egyszerűen megmagyarázhatatlan számomra. Lőni akartam, és elkéstem. Mindenesetre azzal tisztában voltunk, hogy nem lesz ez sétagalopp Magyarország ellen...” – kesergett.

LABDARÚGÓ EURÓPA-BAJNOKSÁG
F-CSOPORT, 1. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–
AUSZTRIA 2–0 (0–0)
Bordeaux,
Nouveau Stade de Bordeaux, 34 424 néző. Vezette: Turpin (francia)
MAGYARORSZÁG:
Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Gera, Nagy Á. – Dzsudzsák, Kleinheisler (Stieber, 79.), Németh K. (Pintér Á., 89.) – Szalai (Priskin, 69.). Szövetségi kapitány: Bernd Storck
AUSZTRIA: Almer – Klein, Dragovic, Hinteregger, Fuchs – Baumgartlinger, Alaba – Harnik (Schöpf, 78.), Junuzovic (Sabitzer, 59.), Arnautovic – Janko (Okotie, 65.). Szövetségi kapitány: Marcel Koller
Gólszerző
: Szalai (62.), Stieber (87.)
Kiállítva
: Dragovic (66.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik