Belgium: még nagyobb a balhé! A kapitány kidobott egy sztárt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.03. 10:45
Mint arról beszámoltunk, Belgium Eb-kiesését követően a „vörös ördögök” egymásra kezdtek el mutogatni, Thibaut Courtois a szövetségi kapitányba, Marc Wilmotsba szállt bele. Ám mint kiderült, egyszerű „mutogatásnál” ez több volt.

„Ugyanaz volt, mint Olaszország ellen. Ugyanaz a taktika. Ugyanaz a probléma. Kíméletlenül megbüntetett egy gyengébb játékerejű ellenfél. Azt Wilmotsnak kell eldöntenie, távozik-e vagy sem…” – mondta Courtois a Wales elleni elveszített negyeddöntő után.„Ugyanaz volt, mint Olaszország ellen. Ugyanaz a taktika. Ugyanaz a probléma. Kíméletlenül megbüntetett egy gyengébb játékerejű ellenfél. Azt Wilmotsnak kell eldöntenie, távozik-e vagy sem…” – mondta Courtois a Wales elleni elveszített negyeddöntő után.

Itt azonban még nem ért véget a történet…

„Elmondtam, amit akartam, arra mutogattam az öltözőben, akire kellett…” – mondta egy másik interjúban Courtois, ám akkor senki sem értette, mire céloz pontosan.

Nagyobb volt a balhé, mint mondták… (Fotó: AFP)
Nagyobb volt a balhé, mint mondták… (Fotó: AFP)

A Het Laatste Nieuws adta meg a megoldást: a belga lap állítja, Courtois a vereség után beviharzott az öltözőbe, ahol nem kevés káromkodás kíséretében elkezdte szidni a szövetségi kapitányt.

A szintén csalódott Wilmots megdöbbent, majd kidobta az öltözőből játékosát, azt üvöltve: „Velem te így nem beszélhetsz, takarodj innen!”

A balhé után állítólag a kapus és az edző elvonultak egy külön szobába, az azonban rejtély, ott mi történt. Egy biztos, az ügynek még lesz folytatása…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik