Euro 2012: Nasri történelmi léptékű eltiltást kaphat

Vágólapra másolva!
2012.06.26. 12:20
Az Eb-n tanúsított viselkedése miatt Samir Nasrit akár két esztendőre is kizárhatják a francia válogatottból a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) fegyelmi bizottságának jövő keddi ülésén.

A hírről beszámoló L'Équipe értesülése szerint a 25. születésnapját éppen ma ünneplő Nasrit több ukrajnai megnyilvánulásával is „szembesítik" majd – ezek egyikéről beszámoltunk a napokban –, és akár két évre szóló, a következő világbajnokságot is érintő, a francia válogatott történetében példátlanul hosszú eltiltással is sújthatják.ezek egyikéről beszámoltunk a napokban –, és akár két évre szóló, a következő világbajnokságot is érintő, a francia válogatott történetében példátlanul hosszú eltiltással is sújthatják.

A francia sportnapilap úgy tudja, hogy további három francia játékost is beidéztek: Yann M'Vila a spanyolok elleni „emlékezetes" levonulásáért, Hatem Ben Arfa a szövetségi kapitánnyal való vitájáért, míg Jérémy Ménez a csapattársa, Hugo Lloris kárára történt mutogatásért kaphat akár négy-négy mérkőzésre szóló eltiltást.

Mint ismert, a francia válogatott a csoportjából továbbjutott, ám a negyeddöntőben a spanyolok elleni 2–0-s vereséggel búcsúzott az Európa-bajnokságtól.

Mint ismert, a francia válogatott játékosai a 2010-es világbajnokságon botrányt keltettek sztrájkjukkal, azóta a francia média kiemelt figyelemmel kíséri a viselkedésüket – és ha valóban a jövendölt szigorral sújt le a fegyelmi bizottság, az sem lesz független a dél-afrikai eseményektől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik