Euro 2012: Kassai a Makó-Mezőkövesd után a spanyol-cseh meccset vezeti

Vágólapra másolva!
2011.03.22. 08:29
null
Kassai a vb-elődöntő után megint a spanyolok meccsét vezeti (Fotó: Action Images – archív)
Címkék
Kassai Viktorék ismét rangos mérkőzésen kapnak feladatot: a magyar játékvezető Erős Gábor, Ring György és Szabó Zsolt társaságában a Spanyolország–Csehország Európa-bajnoki selejtezőn dirigál pénteken – adta hírül az mlsz.hu.

Kassai Viktor a hétvégén még a magyar másodosztályban vezetett mérkőzést: a Makó–Mezőkövesd meccsen (0–1) dirigált az NB II Keleti csoportjának 18. fordulójában.

Vad István is Eb-selejtezőn működhet közre: az Írország-Macedónia találkozón fújja a sípot szombaton, míg két asszisztense Szpisják Zsolt és Albert István lesz, a tartalék játékvezető pedig Andó-Szabó Sándor.

Miközben két él-játékvezetőnk az Eb-selejtezőkre hangolódik, további meghívások is érkeztek a magyar szövetségbe. Szaúd-Arábiában az április 15-i kupadöntő vezetésére Kassai Viktort kérte fel az ottani nemzeti szövetség, a meccsre várhatóan Varga Zsolt és Lémon Oszkár utazik el az első számú magyar futballbíróval.

Az Ázsia-kupa befejezése után folytatódó katari bajnokságban március 30-án Vad István, Tóth Vencel és Viszokai László működik közre az egyik rangadón.

Női játékvezetőink Walesben a női U19-es Eb-selejtező elitkörében kaptak feladatot. Kulcsár Katalin játékvezetőre és Török Katalin asszisztensre három-három mérkőzés vár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik