Euro 2012: Deschamps néhány nap gondolkodási időt kért

Vágólapra másolva!
2012.07.03. 13:37
Címkék
Bár a legutóbbi hírek még arról szóltak, hogy Didier Deschamps egyelőre nem akar a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lenni, Noël Le Graët, a francia szövetség elnöke ma elmondta, a szakember tegnapi találkozójuk alkalmával néhány napos gondolkodási időt kért. A szövetségnek egyelőre nincs B-terve, majd akkor gondolkodnak új jelöltben, ha Deschamps nem vállalja el a posztot.

Mint ismert, Laurent Blanc-nal nem hosszabbított szerződést a szövetség, és eredetileg úgy volt, hogy ma bejelentik, ki lesz az új kapitány, de erre most már biztosan csak a későbbiekben fog sor kerülni.

Közben négy játékosnak is jelenése lesz a fegyelmi bizottság előtt a szabadságukat követően: az Eb-búcsút követően egy újságíróval összebalhézó Samir Nasri mellett további három társát is beidézték. Yann M'Vila a spanyolok elleni „emlékezetes" levonulásáért, Hatem Ben Arfa a szövetségi kapitánnyal való vitájáért, míg Jérémy Ménez a csapattársa, Hugo Lloris kárára történt mutogatásért kaphat akár négy-négy mérkőzésre szóló eltiltást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik