Vb 2022: Mindenki büszke arra, amit tettél – Mbappé üzent Hakiminek

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.15. 16:06
null
Marokkó menetelése az elődöntőben ért véget (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Marokkó 2–0-s vereséget szenvedett Franciaországtól a katari labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében, így szombaton a bronzéremért játszhat a horvátokkal. A csapat egyik legnagyobb sztárja, Asraf Hakimi a közösségi oldalain üzent a szurkolóiknak.

„Mindent kiadtunk magunkból – kezdte a Paris Saint-Germain marokkói jobbhátvédje, majd hozzátette, hogy a vereséggel szertefoszlott a csapat és az ország álma. – De büszkének kell lennünk arra, amit elértünk. Az utolsó pillanatig küzdöttünk, és emelt fővel távozunk. A jövőben is mindent meg fogunk tenni a hazánkért. Minden marokkóinak köszönjük a támogatást! Szeretünk titeket!”

A találkozó után PSG-s klubtársa, Kylian Mbappé Twitter-oldalán próbálta jobb kedvre deríteni marokkói jóbarátját.

„Ne légy szomorú tesó, mindenki büszke arra amit tettél, történelmet írtál” – üzente Hakiminek a franciák 2–0-s sikere után Kylian Mbappé.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA ITT!

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
ELŐDÖNTŐ
FRANCIAORSZÁG–MAROKKÓ 2–0 (1–0)

Al-Hor, al-Bajt Stadion, 68 294 néző. Vezette: C. Ramos (mexikói)
FRANCIAORSZÁG: Lloris – Koundé, Varane, Konaté, T. Hernandez – Y. Fofana, Tchouaméni, Griezmann – O. Dembélé (Kolo Muani, 78.), Giroud (Thuram, 65.), Mbappé. Szövetségi kapitány: Didier Deschamps
MAROKKÓ:
Bunu – Hakimi, Dari, Szaissz (Amallah, 21.; Abde, 78.), el-Jamik, Mazraui (Attijat Allah, a szünetben) – Amrabat, Unahi – Zijes, en-Nesziri (Hamdallah, 66.), Bufal (Abuhlal, 66.). Szövetségi kapitány: Valid Regragi
Gólszerző: T. Hernandez (5.), Kolo Muani (79.)

ONLIVE TUDÓSÍTÁS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik