Vb 2022: a Liverpool játékosa Messinek szurkol, ő a példaképe

Vágólapra másolva!
2022.12.15. 17:26
null
Harvey Elliott Lionel Messit tartja a legjobbnak, az argentinok sztárja vasárnap csúcsra érhet a katari fináléban (Fotó: Getty Images)
Határozott választ adott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool tehetsége, Harvey Elliott arra a kérdésre, hogy szerinte ki minden idők legjobb futballistája: a fiatal középpályás Lionel Messi mellett tette le a voksát, gyerekkora óta az argentin klasszis a példaképe.

 

A Liverpoolt erősítő Harvey Elliott úgy véli, Lionel Messi nemcsak a futballtörténelem legjobbja, hanem jelenleg is ő a legjobb játékos a világon. Elliott a Sky Sportsnak mondta el a véleményét:

Számomra ő minden idők legnagyobb labdarúgója. Gyerekkorom óta Messi-rajongó vagyok. Jelenleg is őt tartom a világ legjobbjának. Elképesztő, amit hosszú évek óta művel, ráadásul most a legmagasabb szinten, a világbajnokságon is bizonyít.”

Azért is ő a történelem legjobbja, mert még ennyi idősen is klasszis teljesítményt nyújt. Öröm nézni a játékát a vb-n. Az emberek az egész világon élvezhetik Messi játékát, kiváltság őt látni. Minden mérkőzésen a legjobbját nyújtja, varázsol a pályán” – tette hozzá a 19 esztendős Elliott.

 

 

Elliott egyelőre az U21-es angol válogatottban játszik, a felnőttcsapatba még nem kapott meghívót. A Liverpoolban viszont egyre meghatározóbbá válik: ebben az idényben 22 találkozón lépett pályára, ezeken három gólt szerzett és egyet előkészített.

A Katarban remekelő Messi világbajnoki döntőre készül, az argentin válogatott vasárnap délután játszik a címvédő Franciaország ellen.

DÖNTŐ
December 18., 16.00
Loszaíl,
Lusail Iconic Stadion
Argentína–Franciaország 
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik