Vb 2018: tetőzik a mánia – életre szóló ingyen mellény Southgate-nek!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.11. 11:13
null
„Ingyen mellény? Jól hangzik!” (Fotó: AFP)
Angliában a Horvátország elleni labdarúgó-világbajnoki elődöntő előtt tetőzik a Gareth Southgate-mánia. A lapok mellényszerdát (Waistcoat Wednesday) hirdettek, a stílusával divatot teremtő edzőnek az egyik legnagyobb presztízsű szabóműhely tett felajánlást, az angol csapat hivatalos elegáns ruházatát gyártó Marks & Spencer pedig kifogyott a mellényekből…

Gareth Southgate-ből minden kétséget kizáróan stílusikon lett: az angol válogatott szövetségi kapitánya elegáns megjelenésével rengeteg rajongót szerzett, bár persze a nemzeti csapat kitűnő vb-szereplése sem ártott a népszerűségnek... Több angol lap a szerdát „mellényszerdának” hirdette meg, mondván, a szurkolók vegyenek mellényt, ezzel kifejezve támogatásukat a csapat és a szövetségi kapitány iránt.

Persze a drukkereknek ezt mondani sem kellett volna. Az angol válogatott hivatalos öltöztetője, a Marks & Spencer kifogyott a csapat mellényeiből, a szabóknál megnövekedett a forgalom. Tom Wharton úri szabó – több híresség öltöztetője – felajánlást is tett: ha Anglia megnyeri a világbajnokságot, Southgate-et életfogytig ellátja mellényekkel.

„Amióta a szurkolók látták a mellényt Gareth Southgate-en, jönnek a hívások, minden nap pluszügyfelekkel számolhatunk. Elindított valamiféle divathullámot, annyi biztos. Fantasztikus ez a vb-menetelés, az edzőnk pedig tökéletesen hozza egy valódi úriember stílusát. Az ajánlatunk teljesen komoly, és ha megnyerjük a vb-t, akkor bármilyen kérését teljesítjük”idézi a Gloucestershire Live Tom Whartont.

Wharton műhelye, a Barrington Ayre nem dolgozik olcsón: a 2009-ben alapított cég 245–295 angol fontért (90000–108000 forintért) készít mellényeket a megrendelőknek. Nem rossz ajánlat…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik