Vb 2018: Szalah játszhat az oroszok ellen – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.16. 22:42
Mohamed Szalah hivatalosan is gyógyultnak tekinthető: erről az egyiptomi támadó klubja, a Liverpool FC számolt be az Egyiptomi Labdarúgó-szövetségre hivatkozva. A Liverpoolban az egy idényen belül szerzett gólok számát tekintve rekordot döntő Szalah még a BL-döntőn szenvedett vállsérülést, és ugyan azt kommunikálta az egyiptomi szövetség, hogy egészséges, mégis a kispadon ülte végig hazája első világbajnoki csoportmeccsét Uruguay ellen pénteken.

Az egyiptomi csillag még a Bajnokok Ligája döntőjében sérült meg, amikor Sergio Ramos szerelési kísérlete után ráesett a vállára. Ugyan már az Uruguay elleni találkozót megelőzően is arról szóltak a hírek, hogy Szalah játszhat, végül a kispadon ülte végig a dél-amerikaiak elleni találkozót.

Az 1–0-ra elvesztett mérkőzés másnapján aztán az egyiptomiak közölték, Szalah felépült, és játszhat az oroszok elleni találkozón kedden.

„Uruguay ellen már játszhatott volna, de Hector Cúper szövetségi kapitány nem akart fölösleges kockázatot vállalni, ezért nem állt be Mohamed” – közölte az Egyiptomi Labdarúgó-szövetség képviselője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik