Vb 2018: „Nagyon fájt” – saját csapattársát is leordította Neymar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.24. 09:51
Mint ismert, pénteken, a világbajnokság csoportkörének második fordulójában Brazília nagy nehezen 2–0-ra legyőzte Costa Ricát, miután Philippe Coutinho és Neymar is betalált a 90. perc után. A braziloknál azonban ez sem dobta fel a hangulatot…

A győzelem után Thiago Silva, a brazil válogatott csapatkapitánya a globo.com-nak beszélt a találkozóról, ám nem a győzelmet emelte ki, hanem Neymar stílusát, ami egyre több játékos szemét szúrja a válogatottnál.

„A meccs vége felé, még döntetlen állásnál visszaadtam a labdát Costa Ricának. Neymar ezért leordította a fejemet, mert szerinte az ellenfelünk sokat húzta az időt, és akkor mi se kedveskedjünk velük. Mindig próbáltam úgy kezelni Neymart, mint a testvéremet, de ez most nagyon fájt…” – mondta Silva.

Kezd betelni a pohár a braziloknál Neymar miatt (Fotó: AFP)
Kezd betelni a pohár a braziloknál Neymar miatt (Fotó: AFP)

Közben a brazil sajtóban is egyre többen fordulnak a Paris Saint-Germain klasszisa ellen.

Mauro Cezar, az ESPN Brazil újságírója szerint Neymar ott játszik, ahol akar, és azt csinál a válogatottnál, amit akar, senkire sem hallgat a válogatottban, sem a szövetségi kapitányra, sem a csapatkapitányra, sem a társakra.

A brazil újságíró szerint nagy kérdés, hogy Tite, a brazilok edzője képes lesz-e kezdeni ezzel végre valamit. Mert ha nem, arra rámehet a brazilok világbajnoksága…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik