Vb 2018: Müller és Hummels nem játszik az osztrákok ellen

Vágólapra másolva!
2018.06.01. 14:40
Joachim Löw, a világbajnoki címvédő német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Thomas Müllert és Mats Hummelset pihentetni fogja csapata Ausztria elleni szombati felkészülési mérkőzésén.

A nationalelf Klagenfurtban játssza utolsó előtti barátságos találkozóját az oroszországi vb előtt, ám Müller és Hummels el sem utazik a meccs helyszínére.

„Müller sok mérkőzést játszott a szezonban, ahogy Hummels is. Mindkét játékos képességeivel tisztában vagyunk. Jót fog tenni nekik, ha kiszellőztetik a fejüket a hétvégén” – indokolta döntését a szakvezető.

A Bayern München játékosai így klubtársukhoz, a sérülés után lábadozó Jérome Boatenghez hasonlóan a válogatott észak-olaszországi edzőtáborában töltik az elkövetkező napokat.

A kapitány azt is elárulta pénteken, hogy másnap biztosan pályára lép majd Mesut Özil és Sami Khedira, és játéklehetőséget kap Nils Petersen is. A Real Madriddal Bajnokok Ligáját nyerő Toni Kroos pedig szombaton csatlakozik a kerethez, amely jelenleg 27 fős, Löw hétfőn hirdeti ki a vb-re utazó 23 játékos névsorát.

A németek a június 14-én rajtoló vb F csoportjában Svédországgal, Dél-Koreával és Mexikóval találkoznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik