Vb 2018: Messi vagy CR? Az orosz házaspár úgy összeveszett, hogy elválnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.03. 10:36
Elképesztő történet jelent meg az Argumenti i Fakti (magyarul: Viták és tények) című orosz hetilapban: egy ottani házaspár úgy összeveszett azon, hogy Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo a jobb labdarúgó, hogy a férj beadta a válókeresetet.

Arszen és Ljudmila házassága az Argentína–Nigéria (2–1) világbajnoki csoportmérkőzés után ment tönkre, amikor a pár férfi tagja önfeledten ünnepelte az argentinok győzelmét (és továbbjutását), miközben felesége kitartott azon álláspontja mellett, hogy Cristiano Ronaldo jobb futballista, mint Lionel Messi. Argentína–Nigéria (2–1) világbajnoki csoportmérkőzés után ment tönkre, amikor a pár férfi tagja önfeledten ünnepelte az argentinok győzelmét (és továbbjutását), miközben felesége kitartott azon álláspontja mellett, hogy Cristiano Ronaldo jobb futballista, mint Lionel Messi.

Arszennél ekkor betelt a pohár.

„A világbajnokság kezdete óta gúnyolta Messit, hogy még tizenegyesből sem tud gólt lőni Izlandnak. Nem tudtam türtőztetni magamat. Elmondtam neki, hogy mit gondolok a beképzelt Ronaldóról, a portugál válogatottról, valamint azokról a csapatokról, amelyeket kedvel, majd fogtam a cuccaimat, és örökre elhagytam” – emlékezett vissza Arszen, aki másnap reggel beadta a válópert a cseljabinszki városi bíróságon.

A pár a 2002-es világbajnokság idején ismerkedett meg, amikor közösen néztek meccset egy bárban. Ekkor még nem volt CR–Messi versengés…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik