Vb 2018: megtalálták az indiai Messi-rajongó holttestét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.24. 08:57
Mint arról beszámoltunk, az argentin válogatott csütörtöki veresége után eltűnt Lionel Messi egy 30 éves rajongója Indiában, aki családja szerint búcsúlevelet hagyott hátra, s öngyilkos lett. A helyi rendőrség közlése szerint helyi idő szerint vasárnap megtalálták a férfi holttestét.

Az indiai Kerala államban rengeteg rajongója van a dél-amerikai labdarúgásnak, s az argentin válogatott csütörtöki kudarca után elképzelhető, hogy egy 30 éves helyi férfi a Meenachil folyóba ölte magát a 3–0-s vereség után.

A helyi rendőrség szerint a férfi búcsúlevélként felfogható feljegyzést hagyott hátra az argentin válogatott horvátoktól elszenvedett 3–0-s veresége után, amelyben azt írta, „mindent látott, már semmire nem kíváncsi”. A 30 éves férfi gyerekkora óta elkötelezett argentin drukker, attól tartott, hogy munkahelyén a kollégái zaklatják majd kedvencei gyatra vb-szereplése miatt.

A holttestet a Kerala államban található Meenachil folyóban találták meg, nem messze a férfi lakhelyétől. A rendőrség szóvivője közölte, a halottkém jelentésének beérkezéséig nem tudják megerősíteni a halálokát, de gyanítják, hogy öngyilkosság történt és annak motivációja az argentinok veresége lehetett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik