Vb 2018: Lebecsültek minket, ez hatalmas hiba volt – Modric

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.12. 13:22
Luka Modric, a horvát labdarúgó-válogatott csapatkapitánya kicsit odaszúrt a brit médiának, miután Horvátország szerda este 2–1-re legyőzte Angliát a labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében.

„Megmutattuk, hogy nem vagyunk fáradtak” – utalt Luka Modric az ITV-nek arra, hogy a horvát válogatott a tornán sorozatban a harmadik alkalommal játszott hosszabbításos mérkőzést.„Megmutattuk, hogy nem vagyunk fáradtak” – utalt Luka Modric az ITV-nek arra, hogy a horvát válogatott a tornán sorozatban a harmadik alkalommal játszott hosszabbításos mérkőzést.

„Mi irányítottuk a játékot, erőnlétileg és mentálisan egyaránt, minden szempontból. Az angol szakértők, a televíziós személyiségek alábecsülték Horvátországot, ami hatalmas hiba volt. Kicsit vissza kellene venniük, és jobban kellene tisztelniük az ellenfelet. Ezeket a dolgokat, szavakat mind tőlük olvastuk. Ezek után mi úgy voltunk vele, hogy »Rendben, akkor ma meglátjuk, ki is a fáradt!«.”

FIFA-VILÁGBAJNOKSÁG 2018, OROSZORSZÁG
ELŐDÖNTŐ
HORVÁTORSZÁG–ANGLIA 2–1 (0–1, 1–1, 1–1) – h. u.
Moszkva, Luzsnyiki Stadion, 78 011 néző. Vezette: Cakir (török)
HORVÁTORSZÁG: Subasic – Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinic (Privaric, 95.) – Rakitic, Brozovic – Rebic (Kramaric, 101.), Modric (Badelj, 119.), Perisic – Mandzukic (Corluka, 115.). Szövetségi kapitány: Zlatko Dalic
ANGLIA: Pickford – Walker (Vardy, 112.), Stones, Maguire – Trippier, Alli, Henderson (Dier, 97.), Lingard, A. Young (Rose, 91.) – Kane, Sterling (Rashford, 74.). Szövetségi kapitány: Gareth Southgate
Gólszerző:
Perisic (68.), Mandzukic (109.), ill. Trippier (5.)
Sárga lap: Mandzukic (48.), Rebic (96.), ill. Walker (54.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik