Vb 2018: Tudjátok, hova mennék a legszívesebben... – E. Hazard

Vágólapra másolva!
2018.07.14. 19:42
Eden Hazard nem elégszik meg azzal, hogy a belga válogatottal megszerezték a bronzérmet az angolok elleni 2–0-val az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. Ígéri, hogy két év múlva, az Európa-bajnokságon még ennél is jobb eredményt érnek el. Harry Kane senkit sem tud hibáztatni. Reakciók.

Eden Hazard: – Történelmet írtunk, mert ez az első alkalom, hogy dobogón végeztünk a labdarúgó-világbajnokságon. Nagyon büszke vagyok a csapattársaimra, a hazámra, és boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek. Két év múlva még jobbak leszünk. Még mindig bánt minket, hogy elveszítettük az elődöntőt a franciák ellen, de kaptunk jó három napot, hogy felkészüljünk erre a meccsre. Most az a legfontosabb, hogy előretekintsünk, hogy a jövő még szebb legyen. A Chelsea-nél eltöltött hat csodálatos év után, lehet, hogy itt az idő, hogy felfedezzek valami mást. Természetesen a világbajnokság után. El tudom dönteni, hogy menjek vagy maradjak, de a Chelsea mondja ki a végső szót. Ha elengednek, tudjátok, hova mennék a legszívesebben.Eden Hazard: – Történelmet írtunk, mert ez az első alkalom, hogy dobogón végeztünk a labdarúgó-világbajnokságon. Nagyon büszke vagyok a csapattársaimra, a hazámra, és boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek. Két év múlva még jobbak leszünk. Még mindig bánt minket, hogy elveszítettük az elődöntőt a franciák ellen, de kaptunk jó három napot, hogy felkészüljünk erre a meccsre. Most az a legfontosabb, hogy előretekintsünk, hogy a jövő még szebb legyen. A Chelsea-nél eltöltött hat csodálatos év után, lehet, hogy itt az idő, hogy felfedezzek valami mást. Természetesen a világbajnokság után. El tudom dönteni, hogy menjek vagy maradjak, de a Chelsea mondja ki a végső szót. Ha elengednek, tudjátok, hova mennék a legszívesebben.

(Utóbbi mondatával alighanem a Real Madridra utalt – a szerk.)

Vincent Kompany: – Nagyon közel álltunk a döntőhöz, amelyet szerintem megnyertünk volna. Ez az eredmény is gyönyörű, a szurkolóink számára ajándék, hiszen hét meccset játszottunk, és hatot megnyertünk.

Roberto Martínez: – A játékosaim megérdemelték ezt a bronzot. Ezen a világbajnokságon megmutatták, hogy nem akarnak pusztán a tehetségükre támaszkodni, hanem csapatként dolgoznak együtt. Olyan közösséggé váltak, amelyik bármit megtenne, hogy eredményeket érjen el.

Harry Kane: – A második félidőben igazán jól játszottunk. Az első harminc percben szépen nyomtunk, csak nem sikerült gólt szereznünk. Az egyik helyzetünknél a gólvonalról mentettek. Fokoztuk a nyomást, a srácok már nem adhattak ki magukból ennél többet. Kemény világbajnokság volt a számunkra. Nyilvánvaló, hogy Belgium jó csapat. Nem tudok senkit sem hibáztatni, mindent beleadtunk.

Gareth Southgate: – Belgium jobb csapat nálunk, nekünk semmi sem sikerült. Egy nappal kevesebbet pihenhettünk, és a győzelem távolinak tűnt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik