Vb 2018: így reagált Sergio Ramos Lopetegui menesztésére

Vágólapra másolva!
2018.06.13. 16:19
Mint arról beszámoltunk, a Spanyol Labdarúgó-szövetség azonnali hatállyal menesztette Julen Lopeteguit, miután a szakember kedden bejelentette, hogy a Real Madridnál folytatja. Sergio Ramos, a válogatott csapatkapitánya az eset után a Twitteren üzent.

„Mi vagyunk a nemzeti válogatott, a címert, a színeinket, a szurkolóinkat és az országunkat képviseljük. Felelősek és elkötelezettek vagyunk veled és érted. Tegnap, ma és holnap is együtt. #VamosEspana” – írta Ramos.„Mi vagyunk a nemzeti válogatott, a címert, a színeinket, a szurkolóinkat és az országunkat képviseljük. Felelősek és elkötelezettek vagyunk veled és érted. Tegnap, ma és holnap is együtt. #VamosEspana” – írta Ramos.

Sergio Ramos on Twitter

Somos la Selección, representamos un escudo, unos colores, una aficion, un país. La responsabilidad y el compromiso son con vosotros y por vosotros. Ayer, hoy y mañana, juntos: #VamosEspaña



Az új spanyol szövetségi kapitány Fernando Hierro lett, a világbajnokság ideje alatt ő irányítja a nemzeti együttest.

A spanyolokra már pénteken nagy feladat vár a világbajnokságon, hiszen Szocsiban az Európa-bajnok portugálok ellen lépnek pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik