Vb 2018: De Rossi nagy eséllyel nem játszik többet a válogatottban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.14. 08:09
Daniele De Rossi, az olasz válogatott labdarúgója temetői hangulatról beszélt, miután Svédország kiejtette csapatát az európai vb-pótselejtezőn.
„Sötét pillanat ez az olasz futball számára – vélekedett a Rai Sportnak Daniele De Rossi a mérkőzést követően. – Mindent meg kell vizsgálni, a szövetségre roppant fontos feladat vár. Arra a küzdőszellemre kell építenünk, amit társaim a pályán mutattak. Minden hibánk ellenére nem érdemeltünk vereséget, de gratulálni kell az ellenfélnek. Több mint tíz éve viselem büszkén a válogatott mezét idehaza és szerte a világban, különös érzés utoljára felvenni… A meccs után az öltözőben olyan hangulat volt, mintha temetésen lettünk volna. Az alapanyag adva van, az új generáció készen áll a kihívásokra.”

De Rossiról érdekes felvétel került elő a hétfői találkozó alatt. Amikor az egyik stábtag azt kérte tőle, menjen el melegíteni, ő azt javasolta, inkább Lorenzo Inisgne mozogjon.

„Általában háromfős csoportokban megyünk melegíteni. Csak annyit mondtam, érdemes lenne inkább a csatárokat elküldeni, és Insignére mutattam – igaz, természetesen én is szerettem volna beállni. A kapitány remek fickó, elnézést, ha bárkit megbántottam ezzel” – magyarázta a 34 éves középpályás.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik