Vb 2018: az izlandi játékosnak háromszor annyi követője lett, mint hazája lakossága

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.24. 11:29
Rúrik Gíslason debütálása jól sikerült a labdarúgó-világbajnokságon, hiszen Izland válogatottjával 1–1-es döntetlent ért el az akkor még toronymagas favoritnak számító Argentína ellen. A középpályás másnap reggelre a közösségi média egyik legnagyobb sztárjává vált – de nem a pályán mutatott játéka miatt.

Sokkal inkább kinézetével ejtette ámulatba elsősorban a hölgy nézőket. A 30 éves játékosnak a vb előtt nagyjából 30 ezer követője volt Instagramon, mostanra pedig ez a szám már átlépte az 1 milliót! És folyamatosan nő.A 30 éves játékosnak a vb előtt nagyjából 30 ezer követője volt Instagramon, mostanra pedig ez a szám már átlépte az 1 milliót! És folyamatosan nő.

Ez azt jelenti, hogy a Bundesliga 2.-ben szereplő Sandhausen játékosának háromszor annyi követője van, mint Izland teljes lakossága, és sokkal többen kíváncsiak a posztjaira, mint hazája futballszövetségéire.

 

Last day in Dubai. Time to go home and see my family!

30.4k Likes, 841 Comments - Rurik Gislason (@rurikgislason) on Instagram: "Last day in Dubai. Time to go home and see my family!"



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik