Vb 2018: az egyiptomi kapus nem fogadta el a meccs legjobbjának járó díjat

Vágólapra másolva!
2018.06.16. 11:55
null
Mohamed el-Senavi kifogott Luis Suárezen (Fotó: AFP)
Mohamed el-Senavi, az egyiptomi labdarúgó-válogatott kapusa remekül teljesített az Uruguay ellen 1–0-ra elvesztett pénteki találkozón, mégsem vette át a meccs legjobbjának járó díjat.

 

 

A 29 éves kapus három védést mutatott be az uruguayiak elleni mérkőzésen, Edinson Cavani és Luis Suárez sem tudott túljárni az eszén. A dél-amerikaiak a 89. percben a védő José Giménez fejesével gyűjtötték be a három pontot.

A szurkolók szavazatai alapján el-Senavi lett a legjobb, ám mivel a legjobbnak járó díjat a sörmárka Budweiser támogatja, az egyiptomi játékos vallása szokásait tiszteletben tartva nem fogadta el a serleget.

Marwan Ahmed on Twitter

@FIFAcom have a deal with @Budweiser for the #ManoftheMatch award. Being alcohol, there are 3 North African nations + Saudi & Iran in the @FIFAWorldCup. Did they not think these guys won't accept the award? #EGY⁠ ⁠'s @Melshenawy did not take his today.


Az orosz–szaúdi meccs legjobbja Gyenyisz Cserisev lett, a Marokkó–Irán összecsapáson Amin Harit érdemelte ki a díjat, míg a portugál–spanyol rangadón Cristiano Ronaldót látták a legjobbnak a szurkolók.

Budweiser on Twitter

First sub to score in a #WorldCup opener ever surely deserves the first #Budweiser #ManoftheMatch! Congrats to @Cheryshev. #RUSKSA https://t.co/mDpFkAExtQ


Budweiser on Twitter

Congratulations to @Amine_000. He's earned the honor. Now here's the title. #Budweiser #ManoftheMatch #MARIRN #WorldCup https://t.co/xvCu1byiN8


Budweiser on Twitter

Not one, not two... three goals for @Cristiano in #PORESP. Who else would be our #Budweiser #ManofTheMatch?! #WorldCup https://t.co/vbeluBeVFw


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik