Felkészülés: Cavani pazar gólt lőtt, döntőben az uruguayiak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.23. 14:31
Az uruguayi labdarúgó-válogatott a China Cup elnevezésű négycsapatos felkészülési torna elődöntőjében 2–0-ra legyőzte Csehországot, ezzel bejutott a hétfői fináléba, amelyben a házigazda kínaiakat 6–0-ra kiütő Wales lesz az ellenfele.

Az uruguayiak első gólját a 10. percben Luis Suárez szerezte a saját maga által kiharcolt tizenegyesből. A Barcelona csatára Pelé, Gabriel Batistuta, Romário, Ronaldo, Lionel Messi és Neymar után a hetedik dél-amerikai játékos, aki eljutott 50 gólig hazája válogatottjában.Luis Suárez szerezte a saját maga által kiharcolt tizenegyesből. A Barcelona csatára Pelé, Gabriel Batistuta, Romário, Ronaldo, Lionel Messi és Neymar után a hetedik dél-amerikai játékos, aki eljutott 50 gólig hazája válogatottjában.

Az uruguayi együttes a 37. percben Edinson Cavani pazar találatával növelte előnyét. A Paris Saint-Germain támadója Nahitan Nández előkészítését követően ollózott a csehek kapujába.



A második félidőben már nem esett újabb gól, az uruguayiak két csatárcsillaga, Suárez és Cavani egyaránt 79 percet töltött a pályán.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI TORNA
CHINA CUP

Elődöntő
Uruguay–Csehország 2–0
(L. Suárez 10. – 11-esből, Cavani 37.)

Csütörtökön játszották
Kína–Wales 0–6 (Bale 2., 21., 62., Vokes 38., 58., H. Wilson 45.)

Bronzmérkőzés
Március 26. (hétfő), 8.35:
Kína–Csehország
Döntő
Március 26. (hétfő), 12.35:
Wales–Uruguay

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik