nemzetisport.hu 2018.07.20 09:16 Frissítve: 2018.07.20 09:24

Argentína: Icardi felesége belerúgott egyet Sampaoliba

Wanda Nara, Mauro Icardi felesége és egyben ügynöke most először szólalt meg Jorge Sampaolival és az argentin válogatottal kapcsolatban.

Mauro Icardi felesége belerúgott egyet Jorge Sampaoliba (Fotó: AFP)

 

Mint ismert, Jorge Sampaoli a májusi kerethirdetésekor sokak megdöbbenésére kihagyta az előző idényben 29 bajnoki gólig jutó Mauro Icardit az oroszországi világbajnokságra utazó játékosok névsorából – Hernán Crespo ráadásul már hetekkel korábban elmondta, hogy ez így lesz, Icardi ugyanis nem tartozik Lionel Messi közvetlen baráti körébe.

Sampaoli megkérdőjelezhető döntését az argentin válogatott kínos vb-szereplése követte, amely után most megszólalt Mauro Icardi felesége s egyben ügynöke, Wanda Nara is.

„Maurót nem lepte meg, hogy nem került be a keretbe, mivel tudta, hogy több olyan futballista is akad, akinek a 2018-as az utolsó lehetősége arra, hogy valamit elérjen, ezek a játékosok pedig meg is érdemlik, hogy ezen a tornán búcsúzzanak el a nemzeti csapattól” – idézi az infobae.com az igen diplomatikusan fogalmazó Narát.

Nara azért odaszúrt egyet Sampaolinak, aki a hírek szerint önállóan nem is hozhatott már döntést a csapattal kapcsolatban, a háttérben a labdarúgók (elsősorban Lionel Messit emlegetik) szabták meg kezdőt és a taktikát.

„Rossz volt a csapat. De ez történik, hogyha egy ilyen zárt közösségről van szó, aminek viszont szüksége van változásokra. A változáshoz azonban egy erős jellem kell a kispadra, aki jó taktikus, akinek megvan a tekintélye, képes meghozni a saját döntéseit és senki sem befolyásolhatja.”

„Én egyébként megmondtam Sampaolinak, hogy Mauróra nagy szükség van a pályán, jelenleg ugyanis ő Argentína legjobb csatára, ráadásul egy olyan személyiség, aki pozitívan hat a társaira, igazi vezér, kapitány.”

Jorge Sampaolival egyébként néhány napja közös megegyezéssel szerződést bontott a szövetség, ami az utódját illeti, az argentin sajtó öt nevet emleget: Marcelo Gallardo, Matías Almeyda, Ricardo Gareca, Mauricio Pochettino és Diego Simeone közül kerülhet ki az új kapitány.

2018.12.23 16:19:50

Foci vb 2018 FARKAS MÁTÉ

Ezek voltak a nyári futball-vb legjobb és legrosszabb reklámjai – szakértői toplista.

2018.07.23 20:28:23

Foci vb 2018 nemzetisport.hu

Igazán lírai: Wendell Lira majdnem öngyilkos lett, de a trófea megváltoztatta az életét, majd Oroszországban...

2018.07.17 16:53:30

Foci vb 2018 MAROSI GERGELY

A rugalmasság, a pragmatizmus és a reaktív futball nyert, az unalomba dermedő labdabirtoklás vesztett a vb-n.

2018.07.16 23:30:24

Foci vb 2018 VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A kulijátékosoknak a perisici szintet kellene karcolgatniuk.

2018.07.16 23:28:31

Foci vb 2018 SZELI MÁTYÁS

ALAPVONAL. Ezért is írom le immáron sokadszorra, a most véget érő torna, a válogatott futball »állapota« újabb bizonyítéka annak, hogy minőségileg rosszat tesz a világbajnokságnak a négy vagy nyolc év múlva esedékes létszámemelés.