Vb 2018: a koreaiak csak akkor tudták meg, hogy kiestek, amikor már ünnepeltek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.28. 13:09
A dél-koreai labdarúgó-válogatott stábja érthető módon nem adta tovább a csapatnak azt a hírt, hogy Svédország simán vezet a Mexikó elleni csoportmérkőzésen, és ezzel már nincs esélyük a továbbjutásra – így a játékosok a németek elleni 2–0-s bravúrgyőzelem után szembesültek csak azzal, hogy ez volt egyben a világbajnokságon a hattyúdaluk.

„Fogalmunk sem volt a másik mérkőzés eredményéről, csak a lefújás után szóltak nekünk. Ez volt az oka annak, hogy sokan elsírták magukat közülünk a pályán” – magyarázta a kitűnő teljesítményt nyújtó kapus, Cso Hjun Vu.„Fogalmunk sem volt a másik mérkőzés eredményéről, csak a lefújás után szóltak nekünk. Ez volt az oka annak, hogy sokan elsírták magukat közülünk a pályán” – magyarázta a kitűnő teljesítményt nyújtó kapus, Cso Hjun Vu.

A dél-koreai Jonhap hírügynökség szerint egyelőre kétséges, hogy marad-e a posztján a rengeteget kritizált szövetségi kapitány, Sin Te Jong. A szakvezető szerződése lejár, és egyelőre úgy tűnik, a szövetség a németek elleni bravúr ellenére sem kínál neki új kontraktust. A dél-koreai szövetség még sosem hosszabbított szerződést olyan szövetségi kapitánnyal, aki nem jutott tovább a csoportjából a világbajnokságon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik