A mexikói drukker lánykérését is szétbombázta Sneijder egyenlítő gólja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.30. 18:29
Egy mexikói szurkoló vasárnap a Hollandia–Mexikó nyolcaddöntő utolsó perceiben kérte meg barátnője kezét. Az ötlet rendben is volt, az időzítésbe csúszott egy kis hiba.

Mexikó a második félidőben szerzett vezetést Van Gaal csapata ellen, és az utolsó percekig úgy nézett ki, meglesz a győzelem. Valahol a 85. perc környékén érezte úgy főhősünk, hogy elérkezett a tökéletes pillanat a lánykérésére. Letérdelt, előkapta a féltve őrzött gyűrűt, feltette a nagy kérdést, aztán… Aztán jött Sneijder, és a hálóba bombázta a hollandok egyenlítő gólját. Letérdelt, előkapta a féltve őrzött gyűrűt, feltette a nagy kérdést, aztán… Aztán jött Sneijder, és a hálóba bombázta a hollandok egyenlítő gólját.

(Fotó: Dirty Tackle)
(Fotó: Dirty Tackle)

Hogy a dráma tovább fokozódjon, néhány perccel később Huntelaar büntetőből talált be, teljesen tönkre téve a mexikói álmokat. A közép-amerikai ország a világon egyedülálló módon sorozatban hatodszor búcsúzott a legjobb 16 között világbajnokságon.

Ha nehezen is indult az eljegyzés, sok boldogságot és valamivel több szerencsét kívánunk a mexikói párnak!

Amúgy nem ez volt az első (sőt, nem is a második) lánykérés a vb-n. Korábban egy amerikai férfi az Egyesült Államok Ghána elleni győztes mérkőzésén kérte meg barátnője kezét, egy bosnyák drukker pedig még Besicék Argentína elleni fellépésén térdelt le kedvese elé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik