Konf. Kupa: Megálmodtam, hogy gólt lövök az olaszoknak - Dante

Vágólapra másolva!
2013.06.23. 01:00
Ahogy arról már beszámoltunk, a Konföderációs Kupa A-csoportjának harmadik fordulójában Brazília 4–2-es győzelmet aratott Olaszország ellen, így csoportelsőként jutott a legjobb négy közé. A brazil válogatott első gólját a csereként beállt Dante szerezte, akit „nem ért váratlanul”, hogy betalált a mérkőzésen.

„Megálmodtam, hogy gólt szerzek Olaszország ellen. Azt hiszik, hogy viccelek, pedig nem. Hatvan jegyet vettem a családomnak erre a meccsre, így rengetegen jöttek ki miattam a stadionba. Bizonyítani szerettem volna nekik, illetve a többi szurkolónak is” – nyilatkozta Dante, akit nem különösebben foglalkoztat, hogy az elődöntőben melyik válogatottal kell megmérkőzniük.

„Tisztában vagyunk vele, hogy mindenkit meg kell vernünk ahhoz, hogy megnyerjük a kupát. Szóval nincs választási lehetőségünk, hogy kivel szeretnénk találkozni az elődöntőben. Folytatnunk kell a munkát, keményen kell dolgoznunk annak érdekében, hogy minél több meccset nyerjünk meg” – tette hozzá a Bayern München középhátvédje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik