Argentína: Messi játéka kérdéses a quitói vb-selejtezőn

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.08. 19:11
Lionel Messi játéka kérdéses az Ecuador ellen – magyar idő szerint kedd éjjel – megrendezendő vb-selejtezőn, ezt maga a játékos erősítette meg, a Kolumbia elleni, gól nélküli döntetlenre végződő találkozót követő sajtótájékoztatón.

„Jól éreztem magam a pályán – kezdte mondandóját Messi, aki fél órát kapott Kolumbia ellen –, de keveset játszottam, nem tudom, hogy reagálna a lábam egy újabb terhelésre, nem szeretnék túl nagy kockázatot vállalni."

Argentína kedden a három pont reményében Ecuador ellen, a 2850 méteren fekvő Quitó városában méretteti meg legjobbjait, ott a magaslati levegő is nehezítheti a játékosok dolgát.

„Ilyen tengerszint feletti magasságban játszani mindig extra megterhelést jelent. Kemény mérkőzés lesz, én pedig komoly meccshiánnyal küszködöm" – tette hozzá a Barcelona sztárja.

Argentína tizenkét fordulót követően öt pont előnnyel vezeti az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Kolumbia előtt a dél-amerikai zóna selejtezőcsoportját, Ecuador szintén ötpontos hátránnyal, rosszabb gólkülönbséggel a harmadik helyen áll.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik