Vb 2014: reggelig ittak a románok a holland vereség után - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.03.28. 22:26
Román beszámolók szerint nagyon nem szegte kedvét a román labdarúgó-válogatott játékosainak a Hollandiától elszenvedett 4–0-s vereség a keddi világbajnoki selejtezőn. Dumitru Dragomir, a román Hivatásos Labdarúgóliga elnöke egy tévéinterjúban azt állította, a válogatott több tagja is reggelig mulatott a holland éjszakában.

„Ha valaki bulizik, két okból, vagy szomorúságában, vagy pedig örömében teszi. Tudom, hogy reggelig ittak a játékosok. Hol volt a szakmai stáb? Egy egész csapatot fizet a szövetség. Milyen munkát végeznek ezek" – idézi Dragomirt a manna.ro.manna.ro.

A vezető nem nevezett meg egyetlen labdarúgót sem, de az információk szerint a Steaua hat tagja, Gabriel Torje és Gabriel Tamaş is ott voltak. Ezúttal hiányzott viszont Adrian Mutu, aki a lefújást követően azonnal visszarepült klubcsapatához. A támadóval kapcsolatban azonban korábban olyan hírek jelentek meg, hogy még az összetartás elején majdnem ölre ment Victor Piturca szövetségi kapitánnyal, aki a hollandok ellen csak háromgólos hátránynál küldte a pályára az ellenünk betaláló Mutut.

A keddi találkozók után a százszázalékos Hollandia vezeti a D-csoportot 18 ponttal, második helyen a magyar válogatott áll 11, a harmadikon Románia 10 ponttal. Szeptember 6-án Magyarország Romániával mérkőzik meg Bukarestben, majd négy nappal később Észtországot fogadja hazai pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik