Vb 2010: a sérült Michael Ballack nem mondja le a válogatottságot

Vágólapra másolva!
2010.05.19. 14:11
A világbajnokságot kihagyni kénytelen Michael Ballack elárulta, nem mondja le a válogatottságot, és a jövőben szeretne ismét pályára lépni a Nationalelfben. A Chelsea középpályása szerint Bastian Schweinsteiger helyettesítheti őt a pályán.

„Nem hagyom, hogy egy ilyen szabálytalanság a válogatottbeli karrierem végét jelentse. Sohasem mondtam, hogy a világbajnokság után lemondom a válogatottságot. Ismét a legmagasabb szinten akarok játszani. Az elkövetkező hetekben lesz rá időm, hogy mindent nyugodtan végiggondoljak" – nyilatkozta a Bildnek Michael Ballack, aki az FA-kupa döntőjében sérült meg, és emiatt kénytelen kihagyni a dél-afrikai tornát.

„Nem akarok belefolyni a találgatásokba, hogy ki legyen a csapatkapitány a tornán, így is elég nehéz a szövetségi kapitány dolga. Úgy vélem, Lahm, Schweinsteiger vagy Klose jöhet szóba. Egy dologban biztos vagyok, Schweinsteigernek előre kell lépnie, több felelősséget kell vállalnia" – mondta a Chelsea 33 éves középpályása, a Nationalelf csapatkapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik