Eb 2016: „Olyan vagyok, mint CR, csak nem vagyok úgy kiéhezve a gólokra”

Vágólapra másolva!
2016.07.04. 20:17
null
Mesut Özil arról is beszélt, mennyire telhetetlen a portugál klasszis (Fotó: AFP)
Mesut Özil, a német labdarúgó-válogatott középpályása állítja, nagyon hasonló futballista, mint Cristiano Ronaldo, egyetlen apró különbséggel…

„Olyan vagyok, mint Cristiano Ronaldo, mindig a tökéletességre törekszem a pályán, és ugyanolyan ambiciózus vagyok, mint ő. Amibe belekezdek, abban sikeres akarok lenni. Pont, mint CR” – mondta Mesut Özil a L’Equipe-nek.

„Mikor együtt játszottunk a Real Madridnál, akkor jöttem rá, mennyire telhetetlen. Persze a jó értelemben. Sosem elégedett, mindig nyerni akar. Nagyon hasonlítunk, annyi a különbség, hogy én nem vagyok annyira éhes a gólokra, mint ő. De ez teljesen természetes, elvégre ő vérbeli támadó. Engem egy gólpassz ugyanolyan élvezettel tölt el, mint ha én juttatom a kapuba a labdát” – tette hozzá a német.

A portugál és a német válogatott is ott van az Európa-bajnokság elődöntőjében. CR a tornán két gólnál és két asszisztnál jár, míg Özil mutatója egy-egy. A korábbi csapattársak legközelebb az Eb döntőjében találkozhatnak, ehhez Portugáliának Walest, Németországnak a házigazda franciákat kellene legyőznie a legjobb négy között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik