Eb 2016: A francia válogatott nem csapat – De Biasi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.20. 18:05
Az albán labdarúgó-válogatottat irányító Gianni De Biasi bízik benne, hogy három pontjukkal is bejutnak a legjobb 16 közé a franciaországi Európa-bajnokságon.

Albánia vasárnap 1–0-ra legyőzte Romániát, így három ponttal az A-csoport harmadik helyén végzett. Ha nem is sok, de van esélye a továbbjutásra, ehhez azonban legalább két csoportharmadiknál jobbnak kell lennie. A rájuk veszélyes csapatok közé tartozik Írország is, amely szerdán De Biasi honfitársaival, az Antonio Conte által vezetett olaszokkal játszik.

„Hogy kérek-e segítséget Contétól? Adják meg a számát, azonnal felhívom – viccelődött De Biasi. – Ezzel a három ponttal is bejuthatunk a következő körbe. De bármi is történjen, nagyszerű Európa-bajnokságot zárunk, három remek teljesítménnyel. Érdekes, hogy pont tegnap volt a legkevesebb helyzetünk, szenvedtünk a ránk nehezedő nyomástól.”

De Biasi nincs túl jó véleménnyel a házigazda franciák csapategységéről.

„Véleményem szerint az esetükben nem beszélhetünk csapatról. Nagyon jó játékosaik vannak, de nem képesek csapatként működni. A franciák sok lehetőséget adnak ellenfeleiknek, nekünk is volt több ellenük.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik