Anglia: rendben van a csatár – fellélegezhetnek a drukkerek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.22. 19:46
Nem súlyos Marcus Rashford sérülése, így a 18 éves csatár hétfőn már együtt edzhet a társakkal az angol labdarúgó-válogatottban.

Rashford az FA-kupa-döntőn sérültmeg, a Manchester United fiatal támadója a 68. percben terült el fájdalmas arccal a földön, és bár próbálták helyrehozni, nem tudta folytatni a Crystal Palace elleni mérkőzést.az FA-kupa-döntőn sérültmeg, a Manchester United fiatal támadója a 68. percben terült el fájdalmas arccal a földön, és bár próbálták helyrehozni, nem tudta folytatni a Crystal Palace elleni mérkőzést.

Olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy veszélybe került Rashford Európa-bajnoki szereplése, de a Sky Sports információja szerint hétfőn már a társakkal edzhet a csatár. Roy Hodgson szövetségi kapitány 26 fős keretet hirdetett, a franciaországi tornára azonban hárommal kevesebben utaznak, ám Rashfordnak jó esélye van a szereplésre – kiváló formában van.

ANGLIA 26 FŐS KERETE
Kapusok:Joe Hart (Manchester City), Fraser Forster (Southampton), Tom Heaton (Burnley)
Védők:Nathaniel Clyne (Liverpool), Kyle Walker (Tottenham), Gary Cahill (Chelsea), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Everton), Ryan Bertrand (Southampton), Danny Rose (Tottenham)
Középpályások:Dele Alli (Tottenham), Ross Barkley (Everton), Fabian Delph (Manchester City), Eric Dier (Tottenham), Danny Drinkwater (Leicester City), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City), Andros Townsend (Newcastle), Jack Wilshere (Arsenal)
Támadók:Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City)
Szövetségi kapitány:Roy Hodgson

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik