Eb 2016: Ön is benne lehet David Guetta Eb-himnuszában!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.15. 17:16
null
David Guetta most az ön segítségét is kéri az új számhoz (Fotó: UEFA)
A világhírű DJ és producer David Guetta arra kéri a világ futballszurkolóit, hogy egyesüljenek – és segítsenek neki a 2016-os Európa-bajnokság hivatalos számának felvételében.

 

A 48 éves francia egészen pontosan egymillió embert szeretne arra rávenni, hogy hangját adja a számhoz konkrétan dúdolni kell egyet a bemutatott dalrészletre, ezt itt meg is tehetjük –, hogy egy globális Eb-himnuszt kreáljon.

„Annyira izgatott vagyok, hogy az UEFA-val dolgozom ezen a projekten a hazámban, egy futballtorna kapcsán, amely egész Európát egyesíti – mondta David Guetta. – Az Európa-bajnokság a szurkolókról szól, és szeretném őket belehelyezni mindennek a középpontjába, különösen a dalba. A zene, mint a sport, összehozza az embereket, úgyhogy megpróbálok valami nagyon különlegeset, és arra kérem az embereket a világban, hogy egyesüljenek, és adják a hangjukat ehhez a himnuszhoz.”

A francia lemezlovas és producer lesz az UEFA globális zenei kampányának központi figurája, élő műsort tart a nyitó és a záró ceremónián, ahogyan a szurkolói koncerten is Párizs szívében.

A beérkező hangokat Guetta beépíti a számba, a This One's For You (szabad fordításban „Ez nektek szól”) 2016 tavaszán jelenik meg.

Minden szurkoló, aki felvételt készít a hangjáról, kap egy egyedi, személyre szabott borítót, és bekerül egy sorsolásba, amely során jegyet lehet nyerni a nyitó mérkőzésre (Franciaország–Románia), és találkozni lehet David Guettával. A győztes emellett VIP-vendége lehet az ingyenes koncertnek, de még az utazási és szállási költségekkel sem kell bajlódnia.

A dalt lesz időnk „alaposan megunni”, mindegyik meccs előtt és után leadják, felcsendül a nyitó és záró ceremónián is – és nyilvánvalóan azért a rádiókból is fog folyni rendesen.

David Guetta számokban:
– 9 millió eladott album
– 2 milliárd hallgatás a Spotify-on
– 4.3 milliárd megtekintés a YouTube-on
– 55 millió rajongó a Facebookon
– 19 millió követő a Twitteren
– 4 millió követő az Instagramon

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik