Eb 2016: David Guetta írja a zenét, amit unalomig hallgathatunk

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.11. 12:07
null
(Fotó: David Guetta)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerdán hivatalosan is bejelentette, hogy David Guetta szupersztár DJ és producer lesz a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság zenei nagykövete.

 

 

A párizsi születésű, az elektronikus zenei világot két részre, fanatikus imádókra és totális ellenállókra osztó DJ írja és adja elő a torna hivatalos dalát, hivatalos nagylemezét és fellép a június 10-i megnyitóünnepségen is. A hírt a zenész is megerősítette hivatalos Twitter-oldalán.

Az Eb daláról egyelőre nem sokat tudni, csupán annyit, hogy a torna közeledtével mutatják be. Guetta alapozza meg az esemény zenei identitását.

„Azért akartunk mindenképpen David Guettával dolgozni, mert karrierje során már számtalanszor bizonyította, hogy zenéjével képes inspirálni az embereket” – mondta Michel Platini, az UEFA elnöke.

„Elképesztő érzés részese lenni egy Európa-bajnokságnak a hazámban. Szeretnék segíteni abban, hogy felejthetetlen legyen ez a torna, a labdarúgás és a zene közös ünnepe” – idézi Guettát az UEFA honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik